Lansări: estimari.com, pentru a găsi un meșter bun la preț și mai bun

Posted by

În ultimii doi ani v-am recomandat pe blog două site-uri de pe care puteți pescui meșteri pentru diferite lucrări pe care le aveți prin casă: de reparat o yală blocată, de văruit, de schimbat o țeavă spartă, de montat vreun aer condiționat și alte treburi din aceast registru.

Le găsiți aici: reparatot.ro (site și app) și mesterionline.ro.

estimaricom

Astăzi am primit un email de la Alupului Ionuț care a lansat estimari.com, o platformă cu ajutorul căreia puteți găsi un meseriaș bun la un preț avantajos și veți putea fi contactat de până la cel mult 6 (șase) meseriași sau firme dornice de efectuarea lucrării.

Înțeleg că e singura limită, atât clienții cât și meseriașii putând publica gratuit pe site nevoile pe care le au, respectiv oferta serviciilor pe care le oferă. Domeniile sunt: construcții, instalații, tâmplărie, reparații și energie regenerabilă.

Succes și lăsați mai jos un comentariu dacă ați testat site-ul, prin intermediul căruia să povestiți experiența avută. Mulțumesc.

4 comments

  1. Salutare. Platforma este pentru toata tara, nu doar pentru Bucuresti. Limita este de 6 meseriasi-constructori, dar daca un client cere 10 oferte aceasta limita se poate mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *