Biz Innovation Forum, despre economia colaborativă

Posted by

Pe 6 aprilie, Revista Biz organizează Biz Innovation Forum, un eveniment powered by Uber dedicat inovațiilor tehnologice și conceptului de “sharing economy”. În cadrul evenimentului se vor prezenta tendințele de ultimă oră care duc la crearea unor modele inovatoare de business, cu impact puternic asupra companiilor și comunitaților.

biz-inovation-2016

Economia colaborativă, care presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor cât mai eficientă, a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a căpătat acum o alta formă, bazată pe tehnologie și pe conectivitate, care o face scalabilă, transparentă și cu un potential major de a aduce valoare adaugată tuturor, indiferent că vorbim de startup-uri, consumatori, orașe sau economii locale.

Dintre vorbitorii prezenți la conferința din acest an îi amintesc pe Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei”; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber, Iulian Padurariu, Consultant de marketing asociat, Marks, Dragos Sirbu, CEO, Flanco și Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comert Americana din România.

Programul evenimentului e disponibil aici. Costul unui bilet este de 85 euro + TVA și se poate cumpăra de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *