olx.ro a stabilit un nou record de trafic în România. Vezi top 10 cele mai vizitate site-uri din România (studiu SATI / BRAT)

Posted by

Astăzi, SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de trafic aferente lunii ianuarie 2016, pentru siteurile auditate.

top-siteuri-romania-grafic-012016

Un istoric lunar al celor mai vizitate siteuri din Romania îl găsiți aici, iar, mai jos, veți găsi top 10 cele mai vizitate siteuri din România în ianuarie 2016, total și în funcție de device-ul folosit, precum și variația MoM.

De menționat este faptul că olx.ro a înregistrat un nou record de trafic pentru industria online din România: 11.084.415 clienți unici. Recordul precedent fusese stabilit de către stirileprotv.ro, acesta înregistrând în noiembrie 2015 nici mai mult nici mai puțin de 10.984.882 clienți unici.

Altfel, OLX a apărut săptămâna aceasta într-un articol din Ziarul Financiar ca perdant al «poziției de lider din categoria auto la anunţurile pe net după introducerea taxei» pentru anunțurile din această categorie, în favoarea lajumate.ro, site al grupului Intact.

Cei mai multi clienți unici de pe terminalele mobile, smartphone sau tabletă, în ianuarie 2016 au fost raportați de cître stirieprotv.ro, în timp ce olx.ro conduce detașat în topul celor mai vizitate siteuri de pe desktop / laptop.

top-siteuri-romania---total-012016

top-siteuri-romania---mobile-012016

top-siteuri-romania-desktop012016

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *