SuperWeekend cu SuperNet™ 4G de la Vodafone – episodul 2

Posted by

După cum v-am anunțat deja, în acest weekend (13-14 februarie), Vodafone oferă o noua experiență gratuită de Internet ce va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de rețeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe Internet timp de două zile.

Aceasta experienta gratuita de date, fara costuri suplimentare si limitari de viteza, este valabila pentru toti utilizatorii serviciilor Vodafone – abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business.

Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone Romania vor putea, de asemenea, sa se bucure de experienta Internetului nelimitat gratuit, solicitand o cartela SIM in orice magazin Vodafone sau in reteaua de magazine partenere Vodafone.

Și de data aceasta, refresh.ro va acoperi evenimentul într-o pagină dedicată acestuia, pe același model din septembrie 2015, secțiunea urmând a fi actualizată (aproape) în timp real cu cifre și informații pe parcursul celor două zile de weekend.

Stați aproape de refresh.ro și pagina de Facebook refresh.ro, și dați mai departe pagina secțiunii SuperWeekend cu SuperNet™ 4G. Sharing is caring <3! 🙂 Iată infograficul realizat în urma weekendului din septembrie 2015.

Vodafone-Infografic-Week-end-Internet-Nelimitat-(1)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *