olx.ro revine pe primul loc în topul celor mai vizitate siteuri din România

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de trafic aferente lunii decembrie 2015, pentru siteurile auditate. Un istoric lunar al celor mai vizitate siteuri din Romania îl găsiți aici, iar, mai jos, veți găsi două grafice: top 10 cele mai vizitate siteuri din România în decembrie 2015, indiferent de device-ul folosit, precum și date și raportări (all trafic și mobile) față de luna trecută (MoM).

olx.ro revine pe primul loc în topul celor mai vizitate siteuri din România, după ce, în octombrie 2015, site-ul de anunțuri pierdea aproape tot traficul de pe terminalele mobile, iar traficul total scădea cu 40%. Vezi aici detalii. stirileprotv.ro ajunge pe locul 3 în topul celor mai vizitate siteuri din România, după ce, luna trecută, siteul din Pache Protopopescu raporta un nou record de trafic absolut pentru online-ul românesc, înregistrând 10.984.882 vizitatori unici.

Din top iese gandul.info (știați că a fost relansat?), locul fiind ocupat de unica.ro.

Cele mai vizitate siteuri din Romania – dec 2015

cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania-SATI-BRAT---decembrie-2015---file-1

Cele mai vizitate siteuri din Romania – dec vs. nov 2015

cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania-SATI-BRAT---decembrie-2015---file-2
Ai ceva de adăugat la acest articol? Lasă un comentariu. Mulțumesc.

4 comments

  1. 10.984.882 de vizitatori unici pentru unul dintre cele mai infecte site-uri din tara! Din cate se pare scandalul, incredibilul si mizeria e inca la cote inalte in Romania. Ma bucura faptul ca OLX, un site normal si cu o utilitate reala, revine pe primul loc.

  2. Sunt deacord cu George, olx are mare venit de bani. Şi cu suma asta ei poate sa faca orice reclama şi nu numai asta. Este important ca are şi multi lucratori cu care poate sa dobinda fani in Romania. In ultimul timp era un site pe numele http://tocma.ro adica fara “i” 🙂 Şi acum lau schimbat pe domen-ul http://bumer.ro Eu cred ca proiect-ul acesta se va ridica şi va ajunge un pe bune locuri.

  3. Nisa anunturilor gratuite va fi intr o dinamica continua, nu cred ca cineva va castiga batalia definitiv. Intotdeauna cand apare o idee noua, altul va lua locul 1. Cel de pe locul 2 va trebui sa compenseze cu alta idee sau cu mai multi bani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *