ThinkDigital, ProTV și Ringier ocupă primele trei poziții în clasamentul furnizorilor locali de spații publicitare online

Posted by

Ca o continuare a articolului despre cele mai vizitate siteuri din România în decembrie 2015, studiu SATI, departament al Biroului de Audit Transmedia (BRAT), găsiți mai jos clasamentul furnizorilor locali de spații publicitare online, sursa fiind tot SATI, conform unui comunicat de presă remis astăzi de Thinkdigital România, care citează SATI.

Conform cifrelor aferente lunii decembrie 2015 publicate de către SATI, departamentul de internet al BRAT, Thinkdigital România acoperă peste 41% din totalul traficului provenit de pe dispozitive tip desktop și laptop, precum și peste 28% din traficul provenit de pe terminalele mobile (smartphone-uri și tablete). În total, Thinkdigital România atinge 32% din traficul măsurat de SATI.

Fostul lider, ProTV se situează acum pe locul al doilea, cu 24% din totalul traficului auditat de SATI provenit de pe desktop și laptop și 23% trafic provenit de pe terminalele mobile, respectiv 23% din traficul măsurat de SATI, indiferent de device-ul folosit.

Ringier ocupă poziția a treia, acoperind 24% din totalul traficului provenit de pe dispozitive tip desktop și laptop, în timp ce, în ceea ce privește traficul provenit de pe terminalele mobile, Ringier acoperă doar 20% din traficul auditat de SATI. În total, site-urile vândute de Ringier raportează 21% din traficul măsurat de SATI.

thinkdigital-1

thinkdigital-2

thinkdigital-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *