Telekom a blocat apelurile către un număr de telefon al Vodafone folosit în campaniile de comunicare

Posted by

cinema-popcorn-shutterstock

Vodafone Romania informeaza utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ca numarul 0722.10.10.10, folosit in campania curenta de comunicare “Gratis la Cartela! Primesti si net si telefon” pentru Cartela Vodafone, a fost restrictionat de catre Telekom Romania.

Pentru a beneficia de Net si credit pentru un telefon gratuit de la Vodafone, invitam utilizatorii companiei Telekom Romania care nu s-au inscris inca in promotie sa o faca folosind canalul online – www.vodafone.ro

Campania la care face referire este continuarea la cea pe care am semnalat-o în octombrie, diferența constând în faptul că, prin înscrierea în aceasta, recompensa posesorilor de cartele Vodafone pentru fiecare minut de voce către un număr Vodafone se face în credite pentru achiziționarea unui telefon mobil. O găsiți aici.

Popcorn și Coca-Cola? 🙂

M-am uitat prin Magazinul Telefon Prepay, iar un Samsung GALAXY S6 4G 32GB Negru costă 1.497.475 de credite, în timp ce un Samsung GALAXY S6 Edge 4G 32GB costă 1.747.500. Asta ar însemna aproximativ 2496 de ore pentru S6 și 2913 ore pentru Edge. Peste 3 luni jumătate de apel non stop de pe un număr Telekom sau Orange pe Vodafone.

Dacă vă grăbiți, vă faceți un cadou simpatic de Paști. :-))

Cu această ocazie am observat că un cititor a lăsat un comentariu la articolul despre campania precedentă prin care comunica, pe 29 octombrie, faptul că sms-urile pe care le-a trimis la același număr de telefon au eșuat.

PS. Pe subiect am văzut că a mai scris doar Ziarul Financiar.

Later Update:

Reprezentanții grupului de companii Telekom Romania a remis presei și bloggerilor următoarele precizări:

În urma investigațiilor efectuate, Telekom Romania Mobile Communications S.A. a restricționat accesul clienților săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părți.

Telekom Romania Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone Romania cu privire la încălcarea obligatiilor Acordului de interconectare.

Răspunsul Vodafone România (o oră mai târziu):

Vodafone Romania continua sa isi respecte obligatiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidentialitatea acordului dintre parti, astfel incat lasam in competenta autoritatilor abilitate sa remedieze aceasta situatie.

♫ mood – Stole The Show
♥ foto – shutterstock.com

3 comments

  1. Ar putea veni si Telekom cu o oferta asemanatoare daca tot considera ca aceasta campanie incalca prevederile acordului de interconectare.

  2. mie mi sa restrictionat sa sun in conferinta de pe telecom pe vodafon incepand de ieri 12.01. 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *