StirileProTV, un nou record absolut de trafic pentru online-ul românesc

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de trafic aferente lunii noiembrie 2015, pentru siteurile auditate. Un istoric lunar al celor mai vizitate siteuri din Romania îl găsiți aici, iar, mai jos, veți găsi top 10 cele mai vizitate siteuri din România în octombrie 2015, indiferent de device-ul folosit, precum și date și raportări (all trafic, desktop & mobile) față de luna trecută (MoM) și noiembrie 2014 (YoY).

În noiembrie 2015, stirileprotv.ro raportează un nou record de trafic absolut pentru online-ul românesc, înregistrând 10.984.882 vizitatori unici. Recordul precedent a fost raportat în iunie 2015 – 10.968.243 vizitatori unici. Din topul celor mai vizitate zece site-uri din România iese unica.ro, locul fiind ocupat de către gândul.info care crește 10.2% față de luna precedentă, urcand astfel de pe locul 13 pe locul 10.

Enjoy.

All traffic – MoM & YoY

Grafic All trafic MoM si YoY

Desktop & mobile traffic – YoY

Grafic Desktop Mobile trafic YoY

Raportare MoM

Top siteuri Romania oct 2015 - MoM

Raportare YoY

Top siteuri Romania oct 2015 - YoY

Ai ceva de adăugat la acest articol? Lasă un comentariu. Mulțumesc.

3 comments

  1. eu cred ca “Daca cei de la ProTv ar schimba “profilul” stirilor de la ora 17.00” ar scadea si in audienta si in traficul de pe site. Se pare ca prostia si violenta se vand cel mai bine in romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *