ThinkDigital România, reprezentant exclusiv de vânzări online al Mediafax Group

Posted by

De la 1 ianuarie 2016, Thinkdigital România va fi reprezentantul exclusiv de vânzări online al Mediafax Group. Oferta consolidată a celor doi parteneri va consemna un nou lider detașat în clasamentul SATI.

Clientii de publicitate online si agentiile de media vor avea astfel la dispozitie cel mai amplu si divers portofoliu de site-uri locale oferit vreodata in regim exclusiv pe piata digitala din Romania.

În rețeaua Mediafax se regăsesc 13 site-uri care au totalizat, în luna noiembrie 2015, conform SATI, peste 14,2 milioane de vizitatori unici, la care se adaugă cele 25 de site-uri cu peste 19,1 milioane de vizitatori unici din rețeaua locală a ThinkDigital.

adrian-sarbu-pro-tv

In conditiile in care o parte considerabila din bugetele de advertising online sunt absorbite de playeri globali, consolidarea ofertei locale este un pas logic in maturizarea pietei.

Am incredere ca echipa pe care fostul nostru coleg Dragos Stanca a construit-o ca antreprenor in ultimii ani, combinand expertiza locala cu cea a retelei internationale din care face parte acum, va putea valorifica la maxim efortul echipelor de profesionisti care lucreaza astazi pentru brandurile Mediafax.

Adrian Sârbu, fondator și Director General Mediafax Group

Ai ceva de adăugat la acest articol? Lasă un comentariu, mai jos.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *