Telekom România anunță noul CEO

Posted by

La începutul lunii noiembrie, Tim Hoettges, CEO Deutsche Telekom, declara că este nemulțumit de operațiunile din Romania, Polonia și Olanda. Știrea a circulat peste tot, fiind unul dintre momentele acelea în care nimeni nu ar fi vrut să se afle în pantofii lui Nikolai Beckers, CEO Telekom România.

La nici 2 săptămâni mai târziu, DT discuta numirea unui nou CEO.

Astăzi, Telekom România anunță noul CEO, în persoana lui Miroslav Majoros, în prezent CEO al Slovak Telekom. Acesta va rămâne Președintele Consiliului de Administrație al Slovak Telekom, însă, începând cu 1 ianuarie 2016, il va înlocui pe Nikolai Beckers, acesta urmând noi provocări în afara Telekom.

Venit de la T-Systems din Franța, Nikolai Beckers nu a avut un mandat ușor în România, iar numele lui va râmâne legat de integrarea operaţională a foştilor operatori Cosmote şi Romtelecom, precum și de rebranding-ul Telekom, cu siguranță ce mai mare desfășurare de forțe de publicitate pe care a văzut-o vreodată România.

Cine e Miroslav Majoros?

Miroslav Majoros

Având o pregătire profesională cu profil tehnic, Miroslav Majoroš (56 de ani) a ocupat poziții de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia și, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom. Din 2010 a deținut poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom.

La Telekom Romania, prioritățile sale vor fi extinderea rețelelor FTTH și 3G/4G, precum și continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operațiunilor.