Șase recomandări de la Flanco pentru Black Friday 2015 (P)

Posted by

flanco-shutterstock

Anul acesta se împlinesc 5 ani de la primul BlackFriday din România, eveniment printre ai cărui inițiatori se află și Flanco, care, anul acesta, pregătește o ediție specială.

Campania Black Friday 2015 la Flanco va avea loc în zilele de 20, 21 și 22 noiembrie, de vineri până duminică, atât online cât și în magazine, acestea având program prelungit pe toată perioada campaniei.

Flanco va avea reduceri de până la 80% și, în plus, va orgniza și pe radio si în magazine concursuri cu premii, acestea fiind anunțate din timp pe pagina de Facebook Flanco România.

Ca și în anii trecuți, retailerul vine cu o serie de recomandări pentru ca noi, consumatorii, să avem o experiență plăcută și să nu pierderm vreo ofertă la un produs pe care ni-l dorim.

1. Fă-ți cont pe flanco.ro și abonează-te la newsletter pentru a fi informat din timp cu privire la ofertele din campanie.

2. Gândește-te cam ce ți-ai dori, să iți fie mai ușor atunci sa alegi

3. Dacă n-ai fost la fel de rapid și stocul s-a epuizat pe site, mergi în cel mai apropiat magazin Flanco și verifică acolo. Același lucru este valabil și invers.

4. Vezi ce modalitate de plată ai la dispoziție și verifică ofertele financiare. Chiar dacă nu ai toți banii cash poți opta pentru o ofertă de creditare fără dobândă.

5. dacă îți dorești să mergi într-un magazin Flanco să vezi produsul, fii pe fază pentru că magazinele vor avea program prelungit de funcționare

6. nu uita după ce comanzi să beneficiezi de serviciul “Coletul Flanco – tu deschizi, tu decizi”, deschizi coletul și verifici starea produsului.

Bonus: Revin în zilele următoare și cu câteva oferte faine. 🙂

Notă: Blogul refresh.ro face parte din campania de comunicare Flanco cu ocazia evenimentului Black Friday 2015.

♫ mood – Limitless
♥ foto – shutterstock.com

2 comments

  1. Or mai avut odata o campanie de reduceri, or anuntat un pret de SSD foarte fain si am belit ochii o zi intreaga sa vad pretul in oferta lor, si ce credeti, l-am gasit ? Am gasit o laie, pretul era cel de dinainte de reduceri. Bun bun si atunci de ce or anuntat ca acel SSD este la reducere ? Inseamna ca e MINCINOSI. Si cred ca asa va fi si acum de Black Fraieriday, doar reclama e de capul lor, ca restul sint numai minciuni. De aia ziua ceea e numita si FraieriDay pentru ca e pentru FRAIERII care cred in reclame. Recomand sa evitati Flanco, sau sa cititi de 5 ori pretul dinainte si sa comparati pretul “redus” ca sa nu aveti surprize. Total neseriosi…

  2. Sa vedem ce-o mai fi si anul asta cu Black Friday. Tendinta e de a se “demitiza”aceasta zi, neasteptat de altfel comparativ cu anii anteriori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *