Catalogul Flanco de Black Friday (P)

Posted by

Dacă nu ai avut timp să faci un cont pe flanco.ro, îți sugerez să o faci cel târziu mâine. Mă gândesc că nu ar fi tocmai plăcut să pierzi timp prețios cu crearea unui cont în timp ce vizitatorii ceilalți nu fac nimic altceva decât să trimită comanda. 🙂

V-am promis și câteva oferte pe care Flanco le va avea de Black Friday. Găsiți mai jos un catalog întreg. Aveți timp până vineri să vă alegeți ceea ce vă doriți. Pentru alte suprize și concursuri, va reamintesc că acestea vor fi găzduite de pagina de Facebook flanco.ro.

Last but not least, Flanco a pregătit și câteva surprize pentru offlineri.

1. Mâine, la ora 17:00, Flanco deschide un nou magazin în Feeria, langa Mobexpert. În plus, dacă aveți drum pe acolo, luați în considerare și faptul că produsele vor fi deja în oferta de Black Friday.

2. Clienții care sunt în programul de fidelitate Mereu Flanco se pot bucura de oferta de Black Friday începând chiar de mâine, in intervalul 10:00-16:00. Dacă ați găsit ceva interesant în catalog, puteți trece pe la unul dintre magazinele Flanco.

3. Vineri, magazinele Flanco se vor deschide la ora 07:00.

Vă doresc un Black Friday pe care să-l țineți minte. 🙂

One comment

  1. Sint tare curios daca preturile din Catalog vor fi intr-adevar si cele reale, pentru ca or mai avut campanii de reduceri, si in realitate preturile au ramas neschimbate, deci e MINCINOSI. Conteaza reclama sa fie cit mai mare, si sa poata pacali oamenii sa intre pe saitul lor, dar daca te uiti atent te prinzi repede de faptul ca si-or batut joc de tine. Seriozitatea lipseste cu desavirsire, si atunci e cit se poate de logic ca si clientii vor alege alte magazine mai serioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *