Primele cinci zile de la lansarea aplicației X Factor România pentru terminalele mobile

Posted by

Conform unor surse din Intact, iată, mai jos, cum a performat în primele cinci zile de la lansare aplicația pentru terminalele mobile a show-ului X-Factor difuzat de Antena 1, în fiecare vineri începând cu ora 20:30.

Lansată joi, în ziua debutului noii ediții a show-ului X Factor, aplicația a primit un prim update luni, una dintre noile îmbunătățiri fiind posibilitatea utilizatorilor de a da share votului pe rețelele sociale.

De la lansare până luni, aplicația a fost instalată de 40.364 de ori, distribuția Android vs. iOS fiind următoarea: 32.748 de instalări pe Android, 7.616 de instalări pe iOS, ceea ce i-a adus locul 1 în AppStore și Google Play, trei zile consecutiv și prima poziție în Trending Searches.

xfactor-app

În această seară aplicația numără aproape 45.000 de instalări.

Prin intermediul aplicației, care dă posibilitatea telespectatorului să fie al patrulea jurat al concursului, au fost înregistrate 83.013 de voturi iar utilizatorii au trimis 4.915 de mesaje.

Interacțiunile vizitatorilor au generat 1.063.286 de afisări de ecrane ale aplicației, durata medie de utilizare a acesteia pentru o sesiune fiind de 12 minute și 20 de secunde.

Poti descarca aplicatia X Factor România printr-un simplu tap pe unul dintre butoanele de mai jos, în funcție de sistemul de operare pe care îl are smartphoneul pe care îl folosești pentru a citi acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *