Vodafone România oferă un weekend cu trafic de date gratuit și nelimitat

Posted by

Săptămâna trecută am participat la un eveniment organizat de Vodafone România cu ocazia împlinirii unui an de SuperNet 4G. Găsiți mai jos un extras din comunicarea post-eveniment, în care am îngroșat ceea ce mie mi se pare cel mai important.

De la lansarea Supernet™ 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” si 600.000 virusi au fost blocati, iar zilnic, au fost protejate 100 milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. si MaxProtect. Din luna septembrie 2014 pana astazi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de continut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload si download au crescut, datorita inovatiei exclusive UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, in timp ce viteza de upload a inregistrat un avans de 61%.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2.500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%. In plus, acoperirea 4G+ a Vodafone Romania dispune de o implementare unica de spectru, oferind cea mai buna combinatie de viteze si acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti.

Totodata, Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, isi extinde acoperirea la 64 de tari din intreaga lume, in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Legat de ultima idee, mi se pare cu atât mai impresionant în condițiile în care Vodafone are divizii în 26 de țări și parteneriate cu alte 55 de rețele din întreaga lume. Dacă am calcula 1 rețea per țară (deși poate o parte dintre ele acoperă mai mult de o țară), avem minim 81 de țări, puțin sub jumătatea numărului țărilor din întreaga lume. 🙂

În aceeași ordine de idei, pentru weekendul care urmează, Vodafone România a anunțat cea mai mare experiență de internet gratuit din România, toți utilizatorii serviciilor Vodafone beneficiind de internet mobil timp de doua zile, gratuit și nelimitat.

12-13 septembrie. Notați în calendar.

PS. Hotspot, please! 😀

girl-music-headphone-happy-dance-shutterstock-2

♥ foto – shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *