Despre mâncarea din preajma unei tastaturi

Posted by

Mă simt puțin cam ciudat să scriu despre mâncare pe refresh.ro, însă mă incurajez spunandu-mi că imbunătățesc ideea de second screen, scriind acest articol în timp ce ProTV difuzează primul episod din noua serie Master Chef. 🙂

castiga bani mancand

Zilele acestea, PizzaHut își propune ca noi să redescoperim bucuria meselor in oraș, detastaturizând mâncatul. Campania se bazează pe faptul că cei care iau masa la birou mănâncă în fața calculatorului.

Nu știu prin ce birouri au umblat cercetătorii PizzaHut, însă execuția e simpatică, iar interpretarea rolurilor de către actori mi-a adus aminte de spooful acesta de la Ikea.

Să urmărim spotul PizzaHut.

De partea cealaltă a lumii, în Coreea de Sud, tinerii fac bani mancând în fața calculatorului. Știu ca pare ciudat, însă există și două explicații: un număr foarte mare de sud-coreeni trăiesc singuri și vor să aibă companie, insă aceasta este și o modalitate de a-ți satisface poftele fără a mânca.

Am înțeles ca unul dintre cei mai buni tineri care fac bani mâncând în fața calculatorului a încasat $250.000 în 2013. Poate informația asta vă deschide apetitul pentru clipul de mai jos. Are 26 de minute, nu de alta. 🙂

La tine cum e? Mănânci pe tastatură? Dacă da, faci $250k anul acesta? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *