YouYourself.ro, platformă de recrutare modernă

Posted by

iphone-job-linkedin-shutterstock

Am observat că, pentru a putea gestiona un număr mare de angajări, marile companii și-au construit sau închiriază platforme de recrutare. Una dintre aceste companii este Genpact, lider global în industria de outsourcing cu un istoric de 18 ani, un număr de 68.000 de angajați și șase tări în Europa. Am interacționat mai mult cu acest brand week-end-ul trecut dând curs invitației la petrecerea de vara a angajaților.

Genpact România a împlinit anul acesta 10 ani și este unul dintre cei mai activi angajatori de pe piaţa romanească, cu peste 2500 de angajați în centrele din Bucuresti și Cluj-Napoca. Oferă servicii complete şi complexe în domeniul proceselor şi operaţiunilor în 20 de limbi internaționale pentru mai bine de 40 de companii multinaționale.

Ideea e că, doar în 2014, Genpact România a angajat peste 1000 de persoane. Iar dacă vă întrebați cum a făcut-o, vă semnalez YouYourself.ro, o platformă de recrutare modernă, proprietară Genpact, care încorporează elemente din trandurile internaționale in recrutare: conectare cu LinkedIn, upload prezentare video, sau contorizarea interactivității in cadrul platformei.

Am urcat pe Slideshare două infografice despre Genpact și YouYourself.ro.

YouYourself este prezentă și pe terminalele mobile, în AppStore și Google Play, iar dacă citiți acest articol de pe un terminal mobil este de ajuns un tap pe unul dintre logourile de mai jos pentru a o descărca.

Iată și câteva screenshot-uri din aplicație.

♫ mood – 2 Heads
♥ foto – shutterstock.com

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *