Summer Very Well 2015

Posted by

summer-well-2015---1

Este pentru prima oară când merg la un concert / festival, iar accesul la internet este OK. Atât de ok încât a scăzut rar la 3G. Și, mai mult decât atât, a functionat brici și rețeaua wireless pusă la dispoziție de către Orange România, rețea pe care am descoperit-o intâmplător, telefonul conectându-se automat la aceasta.

După două zile printre poieni și branduri, am ajuns la concluzia că Summer Well nu este neapărat despre muzică. Ca în fiecare an, cu un lineup destul de nișat, majoritatea artiștilor mi-au fost cvasi-necunoscuți. La Roux mi-a stârnit curiozitatea (povestea aici), iar Sohn a fost cea mai potrivită alegere pentru o duminică după amiază în aer liber.

Summer Well 2015 a fost despre activări, companii și interacțiunea acestora cu consumatorii. 2 zile în care Unicredit Tiriac, Finlandia, Pepsi, Jagermeister, Orange, Huawei, Winston, Burn, Calif, WuXing și mulți alții s-au întrecut în a oferi participanților un weekend liniștit, însă și îndeajuns de multe activități care să le ocupe timpul.

Activări pe partea de tehnologie am văzut la Huawei România, compania desfăsurând pe domeniul de la Știrbei ”Huawei Republic”, un eveniment concentrat in jurul lui Huawei P8, în tip ce Orange România a oferit participanților posibilitatea de a testa telefoane mobile, tatuaje cu Summer Well (provizorii), însă și zone de relaxare și locații pentru încărcarea telefoanelor mobile, una dintre acestea incluzând un copac prevăzut cu panouri fotovoltaice (foto mai jos).

Video – Summer Well 2015

Galerie Foto – Summer Well 2015

summer-well-2015---2

summer-well-2015---3

summer-well-2015---4

summer-well-2015---5

summer-well-2015---6

summer-well-2015---7

summer-well-2015---8

summer-well-2015---9

Tu cum te-ai simțit zilele trecute la Summer Well?

LE. Au mai scris: Dan Dragomir (aici), Andra Nicula (aici)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *