QuickMobile.ro ♥ Galaxy Note 5

Posted by

galaxy-note5-blog

Iată o știre pentru toți fanii Samsung din România! Galaxy Note 5, smartphone lansat vineri de Samsung împreuna cu Galaxy S6 Edge+, a fost adus în România de către QuickMobile.ro, în două variante de culoare – auriu, respectiv negru – la un preț final de 3.899,9 lei.

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, aduce în exclusivitate pe piața locală telefonul Samsung Galaxy Note 5, lansat săptămâna trecută pe piețele din Statele Unite și Asia. Retailerul devine astfel singurul din România și printre puținii din Europa care vor lista în ofertă cel mai nou telefon al sud coreenilor. Dispozitivele sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, iar prin intermediul QuickMobile, acestea beneficiază de garanția oferită de reprezentanțele din străinătate.

Samsung Galaxy Note 5 – site oficial.

Clip oficial

Garanție

Neaducând acest dispozitiv în Europa, Samsung nu poate asigura service-ul pentru acest model decât în țările unde dispozitivul este prezent. În aceste condiții, ne-am asumat aceste costuri, iar prin intermediul serviciului nostru tur-retur, asigurăm gratuit transportul de la locația clientului la service-urile Samsung din Statele Unite sau Asia, în caz de defecțiune întregul proces de reparație urmând să dureze maxim 14 zile calendaristice. Anul viitor, când dispozitivul va fi lansat și în Europa, serviciul va fi asigurat de service-ul Samsung local

Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *