Opoli, un serviciu similar UBER care oferă clientului posibilitatea de a stabili și prețul cursei

Posted by

woman-keys-car-shutterstock

Legal, ori ilegal, cu rude la ANAF, ori fără factură, cred că UBER este unul dintre cele mai bune și pozitive lucruri pe care tehnologia le-a adus în România. Șoferi și călători, împreună, au schimbat regulile jocului, dispuși să susțină un serviciu în limitele legii, chiar interzis prin alte părți ale Europei, în schimbul confortului și bunului simț.

Cumva, UBER a restabilit zicala ”clientul nostru, stapânul nostru” și în taximetrie.

Iar lucrurile nu se vor opri aici, sau, mai bine zis, nu se opresc aici. Opoli, un startup din Los Angeles, a mers chiar puțin mai departe, oferind clienților și mai mult control. Aceștia pot stabili un preț pentru cursa lor, urmând ca aplicația să înștiințeze șoferii din zona clientului pentru a putea licita pentru cursă. În tot acest timp, clientul poate vedea detalii despre șoferi, ori despre mașinile acestora.

Pentru a câștiga cotă de piață, Opoli este în acest moment gratuit pentru șoferi, aceștia încasând întregul preț al cursei. Când serviciul va fi destul de popular, Opoli va introduce o taxa lunară pentru șoferi. O vad ca pe un fel taxă de stație, existentă în prezent în rândul companiilor de taximetrie din România.

Mai multe detalii găsiți în clipul de aici.

Ce părere aveți despre Opoli? Ar putea avea mai mult succes în România decât UBER?

♥ foto – shutterstock.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *