Ați încercat Foodpanda?

Posted by

În 4 ani de agenție am mâncat la prânz, comandând telefonic sau online, de la mai bine de 10-15 restaurante. Schimbam destul de des restaurantul, pe modelul japonezilor care nu merg niciodată la muncă două zile consecutive pe același drum, ca nu care cumva să le devină viața monotonă.

food-mancare-shutterstock

Zilele trecute mi-a fost semnalat Foodpanda, serviciu ce mi-a fost recomandat ca fiind Airbnb-ul mâncării. 🙂 Foodpanda iți afișează o lista cu restaurantele din zona în care te afli, iar oferta este îndeajuns de diversă, cel puțin pentru gusturile mele. În câteva secunde am identificat mancare libaneză, italiană, chinezească și românească!

Comanda poate fi făcută atât pe site, foodpanda.ro, cât și de pe telefonul mobil. Aplicația este disponibilă în AppStore, Google Play și Windows Phone Store, iar dacă citiți acest articol de pe un terminal mobil este de ajuns un tap pe unul dintre logourile de mai jos pentru a o descărca.

windows phone store

Pentru buna funcționare, aplicația are nevoie de locație (utilizată în timpul folosirii acesteia). Altfel, pentru a fi la curent cu discounturile restaurantelor prezente în aplicație, va trebui să-i permiteți și posibilitatea de a trimite notificări.

Iată, mai jos, și câteva imagini ale aplicației.

Eu am să testez astăzi aplicația și am să revin luni, pe pagina de Facebook a blogului, cu mai multe detalii. Poftă bună! 🙂

♫ mood – Something About You
♥ foto – shutterstock.com

2 comments

  1. Iti afiseaza absolut toate restaurantele din zona? Intreb asta pentru ca poate sunt cateva care nu s-au expus atat de mult, nu sunt prea cunoscute si poate ca nu ar fi afisate. O sa o incerc si am si pe care sa o testez. Am mai auzit de ea, cred, sau de ceva similiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *