Dan Capatos și Mădălin Ionescu, alți doi oameni frumoși ai televiziunii românești

Posted by

capatos_madalin

Pentru cei care nu urmăresc mondenitățile din televiziunile noastre, însă au auzit, cum se poate altfel?, de Mădălin Ionescu și Dan Capatos, aflați că Mădălin l-a dat în judecată pe Dan pentru – acum e acel moment când vă rezemați zdravăn de ceva – acțiune în răspundere delictuală.

Altfel spus, Mădălin, omul care aduce cartea pe KanalD, s-a simțit atacat și denigrat de către Dan Capatos, un alt savant român celebru, lucru care i-a adus prejudicii de imagine (care imagine?). Momentul culminant în care Mădălin a amenințat că-l va da în judecată a fost următoarea afirmație de mai jos.

Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (n.r Oanei Zăvoranu), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu.

de aici.

Nu părea atât de sensibil, însă, vorba românului, nu-i banc, da-i bun.

PS. Apropo de titlu și de folosirea cuvântului ”alți”. Pentru cei care se întreabă cine e primul și cel mai frumos om din televiziunea românească, acela este, indubitabil, Cătălin Maruță. Băieții ăștia de mai sus mai au de învâțat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *