Blogosferă: Cele mai viralizate articole în primele cinci luni din 2015

Posted by

Zelist Monitor și-a propus să realizeze cea mai amplă analiză asupra viralizării din Romania, împărțită în mai multe capitole care vor fi făcute publice în următoarele săptămâni.

Studiul a fost realizat in baza surselor din Zelist Monitor, in perioada 1 ianuarie – 31 mai 2015. Topul a fost calculat in functie de numarul de share-uri pe Facebook generat de fiecare articol.

Scopul inițiativei ZeList este acela de a aduce în atenția oamenilor din comunicare exact acel conținut care a “prins” pe retelele sociale din România.

Săptămânal, cele mai viralizate subiecte din presa online și blogosferă sunt publicate pe refresh.ro în cadrul tag-ului știri virale de pe refresh.ro.

Cel mai viralizat articol din blogosfera româneasca în primele 5 luni ale lui 2015 a fost Retrage-ti banii de pe cardul national de sanatate, articolul strangând 9585 de share-uri, 16046 de like-uri si 15926 de comentarii.

Topul blogurilor cu cele mai multe apariții în top 50 sunt:

1. 9 apariții – biziday.ro
2. 3 apariții – frunza-verde.ro
3. 2 apariii – dantanasa.ro, arhiblog.ro, contributors.ro, irinab.com, adevaruldespredaci.ro, gandeste.org, oanacuzino.ro, radufconstantinescu.ro

Găsiți mai jos atât rezultate studiului, cât și un infografic realizat cu această ocazie.

Rezultatele studiului – Viralizare pe bloguri

Infografic – Viralizare pe bloguri

Infografic-viralizare-bloguri-Zelist-Monitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *