Topul siteurilor românești cu cei mai multi vizitatori unici înregistrați în iunie 2015

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat zilele trecute cifrele de trafic pentru site-urile auditate, cifre aferente lunii iunie 2015. Găsiți mai jos topul primelor 10 siteuri din Romania în funcție de numărul de vizitatori unici.

top-10-cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania-in-luna-iunie-2015-sati-brat-refresh

Cu o creștere de aproape 20 de procente, stirileprotv.ro revine pe primul loc în top, înregistrand un nou record personal de trafic, însă și unul la nivelul întregii industrii: 10.968.243 vizitatori unici într-o luna. Două știri bune l-au despărțit de 11 milioane de vizitatori unici.

Deși în creștere, olx.ro scade două locuri, libertatea.ro sarind și el luna trecută de 10 milioane de vizitatori unici (15% MoM). Din top iese a1.ro, gândul.info revenind direct pe locul 9, la 340.000 de vizitatori unici distanță de protv.ro, ocupantul ultimului loc din top.

cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania-de-pe-terminalele-mobile-in-iunie-2015

stirileprotv.ro își întărește poziția și în topul celor mai vizitate siteuri din România de pe terminalele mobile, terminând luna iunie 2015 cu 7.134.050 vizitatori unici, 22% creștere M0M.

Am fost curios să vad media afisărilor / vizitator unic pe care au raportat-o ocupantele topului de mai sus. Site-ul cu cele mai multe pagini per vizitator unic este olx.ro (78 pagini / UV pe desktop și 11 pagini / UV pe mobile). Acesta este urmat de libertatea.ro (9.7 și 4.4) și realitatea.net (7 și 3.6).

După olx.ro, siteurile cu cele mai multe afisări per vizitator unic (terminale mobile) sunt, in ordine: gandul.info, cu 7 pagini / UV, cancan.ro, cu 5 pagini / UV, și stirileprotv.ro, cu 4.5 pagini / UV.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *