Lansări: Social Smarts

Posted by

social-smarts

După 3 ani de Social Media School, cel mai important training de marketing în social media din România, Alexandru Negrea și Andrei Roșca au lansat Social Smarts, o companie specializată în organizarea de traininguri și cursuri intensive pentru dobândirea și îmbunătățirea skillurilor sociale.

Primele traininguri, trei la număr, vor incepe în luna septembrie și, dintr-un total de 75 de locuri mai sunt disponibile doar 29.

1. Creative Thinking Essentials
Trainer: Corina Băcanu
Data: 17-18 septembrie
Cost: 250 euro (early bird – 200 euro)

Creative Thinking Essentials este un program intensiv de 2 zile. Se adresează atât companiilor care vor să își crească intern oamenii creativi, capabili să vină tot timpul cu o perspectivă proaspătă asupra business-ului, cât și specialiștilor (account manageri, copywriteri, oameni de vânzări) care dețin deja skill-uri complementare și vor să folosească creativitatea pentru a obține un avantaj competitiv în munca lor.

2. Social Media Essentials
Trainer: Alexandru Negrea, Daniel Rotaru, Andrei Rosca
Data: 23, 24 şi 25 septembrie
Cost: 350 euro (early bird – 300 euro)

Social Media Essentials este primul program intensiv de social media din România. Se adresează atât companiilor care vor să își pregătească oameni de social media interni, cât și viitorilor profesioniști în social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe atât teoretice, cât mai ales practice.

3. Web Usability Essentials
Trainer: Olivia Vereha
Data: 2 octombrie
Cost: 160 euro (early bird – 140 euro)

Web Usability Essentials este un program intensiv de o zi (6 ore). Se adresează atât proprietarilor de business-uri care au o prezență online, cât și managerilor de proiect și oamenilor de marketing care urmează să coordoneze realizarea sau îmbunătățirea unui website cu obiective concrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *