Roaming: 10MB pentru 2 euro (Telekom)

Posted by

Telekom România a anunțat zilele trecute oferta de date in roaming Mobile Travel & Surf. Nu am văzut comunicatul, am preluat de la Răzvan Pascu.

– Travel & Surf Daily S, cu 10 MB trafic de date, valabil pentru 24 de ore, la un pret de 2 euro fara TVA, din punctul meu de vedere varianta doar pentru internet de urgenta, pentru verificat rapid emailurile de pe telefon.

– Travel & Surf Daily M, cu 50 MB trafic de date, 24 de ore valabilitate, la un pret de 5 euro fara TVA, pentru verificat rapid mailurile de pe telefon si putin Facebook.

– Travel & Surf Weekly, cu internet nelimitat (150 MB trafic de date, 7 zile valabilitate, la un pret de 10 euro fara TVA, cu 32 kbps viteza de transfer dupa epuizarea traficului inclus, fara a fi costuri aditionale), varianta cea mai avantajoasa, mai ales pentru un sejur de o saptamana.

Ideea este ca este aproape aceeași ofertă (Cosmote) din vara anului trecut, al cărei copy a fost ”Caută locurile cu distracție! Nu cele cu WiFi!”. Mă întreb ce poți face, de exemplu, un weekend în Paris cu 10MB. 3 poze pentru acasă și un mesaj scurt pe Whatsapp, ”Am ajuns, uite 3 poze din duty free, vă pupăm!”?

Oricine utilizează oferta Travel & Surf în timpul vacanței își poate folosi dispozitivele mobile oricând și poate împărtăși momentele speciale imediat cu prietenii lor. Oferta Travel & Surf le permite clienților să se bucure de vacanțele lor, fără să își facă griji unde pot găsi următorul loc cu Wi-Fi.

Abonații COSMOTE România, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, au disponibilă extraopțiunea Travel & Surf cu tarife speciale pentru traficul de date consumat în țările Uniunii Europene, Spațiul Economic European (Lichtenstein, Islanda și Norvegia) și Elveția. Astfel, clienții pot alege Travel & Surf Daily S, ce oferă 10 MB pentru un cost de 2,48 Euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, ce oferă 50 MB pentru 6,2 Euro (TVA inclus), amândouă cu valabilitate de 24 de ore, sau Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24,8 Euro (TVA inclus), disponibilă 1 săptămână.

cosmote travel and surf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *