Acord UE: Doi ani până la eliminarea costurilor suplimentare în Roaming!

Posted by

femeie-barbat-travel-calatorii-londra-selfie-roaming-shutterstock

Începând cu 15 iunie 2017 nu vor mai exista costuri suplimentare in roaming pentru țările membre UE. Altfel spus, vom avea aceleași costuri pentru apeluri, sms-uri și date și în afara României! Să vezi atunci poze pe Facebook și Instagram.

Agreement reached to end roaming charges and to guarantee an open Internet! From June 2017, using your mobile phone when travelling in the EU will not lead to extra charges.The same price will apply for calls, texts and mobile data.

De aici.

Bonus.

roaming-ue

de aici.

Cât plătim în roaming vara aceasta

De la ANCOM citire:

Cei care calatoresc vara aceasta in spatiul Uniunii Europene si folosesc serviciile de telefonie si internet mobil in roaming pe baza planului tarifar de baza (Eurotarif) vor plati maximum 0,19 euro/minut (fara TVA) pentru un apel efectuat, 0,05 euro/minut (fara TVA) pentru primirea unui apel si cel mult 0,06 euro (fara TVA) pentru trimiterea unui mesaj text (SMS), iar pentru acces la internet vor fi taxati cu maxim 0,20 euro/MB (fara TVA). Pentru calatoriile in afara UE, ANCOM recomanda utilizatorilor sa verifice tarifele stabilite de fiecare operator pentru tarile pe care le vor vizita, tarifele putand fi cu mult mai mari decat cele reglementate in spatiul comunitar.

♫ mood – Stole The Show
♥ foto – shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *