Antreprenoriat: Cum iei decizii în momente dificile?

Posted by

antreprenor-succes-shutterstock

WeLoveDigital, în parteneriat cu AvocatNet.ro și LTV.ro, a lansat ieri Transformarea, o platformă/televiziune online despre antreprenori și alegerile lor.

Primul episod îl are ca prim antreprenor invitat pe Mihai Seceleanu, care va răspunde întrebării ”Cum decid antreprenorii în momentele dificile din viața lor”.

Sunt 55 de minute care pleacă de la următoarea problemă.

Ai afacerea ta si 10.000 de euro in banca. E ziua de salariu si ai de platit 9.980 euro oamenilor din echipa. Peste o saptamana, ar trebui sa achiti operatia de … a fiicei tale. Costa 8.700 de euro. Nu e urgenta operatia, dar ai promis acasa ca atunci vei avea banii. E posibil ca in saptamana urmatoare sa faci rost de alti 10.000 de euro, dar e posibil si sa nu reusesti sa incasezi banii la timp.

Ce faci? Platesti salarii? Pastrezi banii?

– de aici

Transformarea – Episodul 1

Cum vă place?

♥ foto – shutterstock.com

3 comments

  1. 55 de minute needitate de video – cine are timp de asa ceva in secolul asta? am vazut primele 5 minute pe speed 1.5 (tnx YouTube!). apoi am inchis.

    eu, unul, nu am puterea si rabdarea sa diger 55 de minute dezorganizate de discutie. 🙁

  2. Desi la inceput am avut impulsul de a scrie ca e prea lung video-ul, dupa ce i-am dat play si am inceput sa spal vase, parca nu mi s-a mai parut asa. :))

    Unele clipuri, cum e si acesta, trebuiesc doar auzite in timp ce trebaluiesti prin casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *