stirileprotv.ro, cel mai vizitat site din România. rol.ro revine în top 10.

Posted by

Dacă în luna martie stirileprotv.ro și a1.ro s-au aflat la jumatate de milion de vizitatori unici de milestoneul de 10.000.000, luna aprilie a fost una tristă pentru toate siteurile monitorizate de către BRAT. Excepție face rol.ro, care a revenit în topul celor mai vizitate siteuri din România.

Vă era dor? 🙂

Cea mai mare pierdere din top 10 a avut-o a1.ro care, în aprilie, a înregistrat prima pierdere după câteva luni bune de creștere continuă care, in martie, l-au adus în pozitia siteului cu cei mai mulți vizitatori unici de pe smartphone și tabletă.

Din top iese realitatea.net, unul dintre siteurile care au dominat in trecut primele 3 pozitii ale topului celor mai vizitate siteuri din România. În ceea ce privește topul celor mai vizitate siteuri de pe terminalele mobile, apariția rol.ro a împins unica.ro în afara acestuia.

Top 10 cele mai vizitate siteuri din România
– all traffic –

top-10-cele-mai-vizitate-site-uri-din-Romania-aprilie-2015

Top 10 cele mai vizitate siteuri din România
– mobile traffic –

top-10-cele-mai-vizitate-site-uri-din-Romania-aprilie-2015-mobile

3 comments

  1. cand ne intoarcem de la Rio, facem si noi un update la template-ul asta ca m-am plictisit eu sa ma tot intreb cand ai chef sa pui si YoY?!
    caci – se stie si din anii de stat umar la umar – YoY da “stamina” si MoM doar forma de moment.

    1. Robi, e practic imposibil sa calculezi YoY. Anul trecut pe vremea asta, SATI avea traficul impartit in www si mobile. Nu poti sa faci suma.

      Dar pe www, am cautat prin arhiva, aveam pana in 4 milioane prin martie anul trecut pe stiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *