Siteurile Stirile ProTV si Antena 1, peste 9.5 milioane de vizitatori unici in martie 2015

Posted by

a1.ro a fost la un pas de a ajunge pe primul loc in topul celor mai vizitate siteuri din Romania. I-au lipsit 70.000 de vizitatori unici, insa atat a1.ro cat si stirileprotv.ro au depasit in luna martie pragul de 9.5 milioane de vizitatori unici inregistrati intr-o singura luna.

Alte doua siteuri care s-au evindentiat dpdv trafic sunt olx.ro si libertatea.ro, acestea depasind 8 milioane de vizitatori unici, record stabilit de stirileprotv.ro in noiembrie 2014, luna in care Romania si-a ales un nou presedinte.

top-siteuri-trafic-romania-martie-2015

Iar daca ai ajuns pana aici, iata, de fapt, si surpriza saptamanii. In martie 2015, a1.ro a inregistrat mai multi vizitatori unici de pe terminalele mobile (smartphone si tableta) decat traficul total din februarie.

Write this down:
75% din traficul a1.ro a fost inregistrat de pe smartphone si tableta.

top-siteuri-mobile-trafic-romania-martie-2015

6 comments

  1. Costin oare traficul a1.ro de pe smartphone e pe bune? Mi se pare cam exagerat. Duminica aveau peste 800.000 de unici de pe mobil. Daca intru pe site iar apoi imi sterg datele si intru din nou de pe acelasi telefon se mai stie ca am mai intrat sau e ca si cum ar fi intrat un nou vizitator?

      1. Bun dar atunci ce fac de le creste brusc traficul? Nu vad de ce ar intra oamenii acolo si nu pe alte site-uri unde chiar ai ce citi. Ce scriu ei nici nu se pot numi stiri. E o amestecatura aiurea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *