Prometheus, prima agenție de Programmatic Media din România

Posted by

thegroup a lansat astăzi prima agenție de Programmatic Media din piața românească. Puteți citi mai multe acțiuni desfășurate în această direcție în Romania urmarind tagul programmatic media. Noua companie este condusă de Cecilia Tănăsoiu (vezi LinkedIn).

Prometheus a fost unul dintre titanii din mitologia greacă care a dăruit oamenilor focul, atrăgând astfel mânia zeilor, care l-au legat cu lanțuri în munții Caucaz, unde un corb îi devora în fiecare zi ficatul. 🙂

Prometheus este prima agenție specializată în Programmatic media și marketing analytics din România. În acest moment, Prometheus este singura agenție care deține soluția completă de Programmatic, pe de o parte prin tehnologie și instrumente proprii, pe de altă parte în baza primului contract semnat de Google cu o agenție din România pentru acces la platforma și instrumentele exclusive ale companiei Google.

Agenția Prometheus, condusă de Cecilia Tănăsoiu, are o echipă formată din șapte specialiști în Programmatic media și marketing analytics. Aspectul revoluționar al activităților de planificare, modelare și cumpărare “Programmatic” este acela că, la capătul unui proces complex, brandurile pot cumpăra o anume expunere a reclamei, pentru un anume consumator, la un anume moment, într-un anume context. Programmatic media reprezintă evoluția către cybermarketing, respectiv activitatea care reunește, din perspectiva brandurilor, cele trei noțiuni vitale: marketing, economie, tehnologie.

Mult succes!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *