#parintilascoala, cursuri pentru parinti si bunici de la Orange Romania

Posted by

Si daca tot am inceput ziua de azi cu informatii despre cursuri si worshopuri (vezi Facebook Blueprint), nu stiu daca stiati, insa, in urma cu doua saptamani, Orange Romania a organizat tabara #parintilascoala, la care au participat cinci cupluri de parinti ce si-au imbunatatit cunostintele despre tehnologie si internet.

In urma rezultatelor obtinute, Orange Romania a decis sa mearga mai departe cu aceasta campanie si, in perioada urmatoare, va organiza cursuri in shopurile din 5 orase din tara pentru toti parintii, rudele, bunicii si persoanele care vor sa se puna la punct cu tehnologia, indiferent de reteaua la care sunt abonati.

Cele cinci orase sunt Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta. Inscrierile pentru cursuri se fac completand acest formuar, in limita a 10 locuri disponibile / oras / luna.

parintilascoala---orange-romania

2 comments

  1. E o idee de admirat a celor de la Orange. Conform unor studii recente 83% dintre romanii încă activi nu au cunoștințe suficiente de utilizare a unui calculator, 41% dintre aceștia fiind considerați analfabeți digitali. Asta e motivul pentru care am și creat site-ul http://www.cumfolosescuncomputer.com , un site care explica doritorilor, cu cuvinte mai putin tehnice și cu exemple video, cum se folosește un calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *