#smartliving – Prima solutie de conexiune la internet prin Wi-Fi in masina din Romania

Posted by

masina-telefon-woman-shutterstock

Orange si Huawei au lansat ieri Wi-Fi on board, o solutie care le aduce pasagerilor unei masini internet la viteze medii reale de 60 Mbps, prin intermediul tehnlogiei 4G. Wi-Fi on board permite conectarea simultana la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri etc) si conexiune la internet in aria de acoperire a retelei 4G.

Soferii de taxi, microbuze sau alti operatori de transport in comun vor putea oferi acest serviciu cu valoare adaugata. Pentru persoanele fizice Wi-Fi on board 15 costa 15 euro/luna si include: routerul 4G, 12 GB trafic la viteze medii reale de 60 Mbps, acces la 16 canale TV si 3 GB in aplicatia Orange TV Go, precum si 1 GB trafic dedicat in aplicatia Clever Taxi.

Q: De ce ai avea nevoie de 1GB trafic de date pentru Clever?

Daca se depasesc GB de mai sus, fiecare GB suplimentar va costa 2 euro. Altfel, mai exista si varianta Wi-Fi on board 18, care pastreaza beneficiile de mai sus, insa include si Vonino Orin QS, o tableta de 7 inci cu un procesor Quad-Core 1,3 GHZ si 8GB memorie interna (mai multe detalii despre tableta aici).

Nu stiu voua, insa mie mi se pare blana de urs. Acum nu mai ramane decat sa vedem cum se pot conecta TV-urile de masina existente pe piata la Wifi. 🙂

♫ mood – Blana de urs
♥ foto – shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *