HTC a lansat One M9 in Romania. Primele (pre)comenzi le puteti face la Vodafone!

Posted by

HTC-One-M9-1
HTC-One-M9-2
In aceasta seara, intr-un local din centrul Bucurestiului, HTC a lansat in Romania terminalul One M9, despre care producatorul din Taiwan afirma ca este definitia frumusetii si elegantei clasice si fara varsta care combina perfect stilul cu inalta performanta.

Varful de gama al anului 2015 va fi comercializat incepand de vineri, 3 aprilie 2015, prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, in doua modele de culoare: bicolor, combinand argintiu si auriu rose (Gold on Silver), precum si Gunmetal grey.

[button style=”btn-success btn-lg btn-block” icon=”glyphicon-floppy-save” align=”right” type=”button” title=”Descarca HTC one M9 – specificatii tehnice”]

Vodafone Romania este primul operator care l-a anuntat in oferta, la cateva minute de la lansare. Mai mult decat atat, primele 50 de comenzi vor fi insotite si de o pereche de casti performante. Precomanda se poate realiza aici.

Incepand de astazi, 31 martie, ora 20:00, utilizatorii Vodafone Romania vor putea inregistra pre-comenzi pentru noul smartphone HTC One M9 in reteaua de magazine Vodafone, urmand ca telefonul sa fie livrat din 3 aprilie.

HTC One M9 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone impreuna cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la pretul de 249 euro (TVA inclus).

In plus, utilizatorii care plaseaza primele 50 de comenzi inregistrate pe site-ul www.vodafone.ro vor primi un voucher prin intermediul caruia vor beneficia gratuit de o pereche de casti performante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *