Lansari: HTC One M9, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge

Posted by

Ieri, HTC si Samsung au lansat noile modele de telefoane mobile inteligente: HTC One M9, Galaxy S6 si Galaxy S6 edge. Mai mult decat atat, Samsung comunica si parteneriatul cu IKEA (citeste si IKEA lanseaza mobila care-ti va incarca telefonul mobil si tableta), cele doua companii unindu-si eforturile catre tehnologia de incarcare wireless universal compatibila.

Pe langa acestea, HTC a lansat si HTC Grip, primul sau dispozitiv inteligent de inalta performanta pentru monitorizarea activitatii fizice si un prim pas catre realitatea virtuala, iar Samsung a lansat Samsung Gear VR Innovator Edition, consolidandu-si statutul de lider in tehnologie smart purtabila si realitate virtuala.

Revenind la cele 3 telefoane, gasiti mai jos imagini, clipuri de prezentare si legaturi catre specificatiile tehnice ale fiecaruia, precum si pagina oficiala a HTC One M9. Pe site la Samsung, Galaxy S6 inca nu e de gasit.

Samsung Galaxy S6

specificatii tehnice

Samsung Galaxy S6 Edge

specificatii tehnice

HTC One M9

specificatii tehnice
site oficial

Care va place cel mai mult? Galaxy S6 Edge cumva? 🙂

One comment

  1. 1. La design, HTC arata mult mai bine. Mai ales din fata. Daca nu ar fi curbat spatele si nu ar fi existat acele mici liniute, ar fi fost aproape perfect.
    La partea de “ce face”, fata fiind, recunosc ca-s pe langa mult. :)))

    2. Samsung Galaxy este un fel de doua feluri. Parca nu are identitate. Si niciodata nu a avut.
    No, se poate sa ma insel. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *