Start-ups: DeviceHub.net, startup romanesc IoT, a primit finantare de 80.000 de euro

Posted by

Startup-ul romanesc Devicehub.net, care ofera servicii de cloud pentru solutii de tip Internet of Things (IoT), a primit o finantare de 80.000 de euro, un spatiu de lucru, precum si suport pe parcursul implementarii din partea mentorilor hub:raum Cracovia.

hub:raum Cracovia este un proiect pentru Europa Centrala si de Est al grupului Deutsche Telekom, DeviceHub.net avand astfel acces la expertii companiei, insa si la o piata care cuprinde peste 150 de milioane de clienti din toata Europa.

DeviceHub.net este un serviciu de cloud pentru soluții de tipul Internet of Things, care permite utilizatorilor (atât pasionați de tehnologie, cât şi companii) să creeze uşor servicii bazate pe IoT, conectând prin Internet echipamente hardware la sisteme de analiză și de control la distanță.

Concret, DeviceHub.net este o platformă IoT care adună date, le sumarizează şi oferă posibilitatea de a controla de la distanţă echipamentele conectate.

DeviceHub.net poate fi integrat cu orice tip de hardware şi este special conceput pentru monitorizare inteligentă, gestionarea flotei, industria medicală, automatizarea locuinţelor, pentru producătorii IoT, industria auto, dispozitive wearable etc.

echipa-fondatori-DeviceHub.net-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *