Afiliatii 2parale au vandut de peste 42 milioane de euro in sase ani

Posted by

Afiliatii 2parale.ro au vandut produse si servicii de peste 42 milioane de euro (190 milioane lei) in cei 6 ani de activitate a retelei de marketing afiliat. In prezent, 2parale are un portofoliu de peste 400 de clienti si o comunitate de 38.000 de afiliati.

Altfel, cel mai probabil ieri, 2parale a depasit un milestone important: primul milion de vanzari generate pentru magazinele online partenere. In 2014, 2parale a inregistrat o cifra de afaceri de 6,9 milioane de lei, in crestere cu 40% fata de anul precedent.

dorin boerescu

Acest prag de 1 milion de vânzări e dovada faptului că 2Parale e mai mult decât un business – este o comunitate, un ecosistem de marketing orientat către performanță, în care advertiserii și afiliații lucrează împreună într-un mediu transparent și 100% măsurabil.

Mai mult, este cu atât mai motivant faptul că putem vedea impactul pe care promovarea online o are în business sau în economie – fiecare dintre cele 1 milion de vânzări a generat activitate și un venit pentru un magazin, pentru o companie de curierat (automat și pentru un dealer auto și un distribuitor de combustibil), pentru o companie telecom, pentru o bancă sau pentru un procesator de plăți.

Așa se explică și motivul pentru care, în plină criză, noi am reușit să creștem atât de rapid: companiile alocă din ce în ce mai mult din bugete către performance marketing

Dorin Boerescu1, CEO 2parale

Note de subsol:
1. Dorin Boerescu – CEO 2parale.ro. LinkedIn | Blog | Twitter

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *