Dorel si Explorer, telefoane la 599 lei rezistente la socuri, praf si apa

Posted by

Utok, brandul care a facut posibil ca, in decembrie 2014, 30 de copii din sectia de oncologie a spitalului Fundeni sa primeasca de Craciun o tableta, a lansat ieri doua modele de telefoane mobile rezistente la socuri mecanice, praf si apa.

Utok Dorel

Utok Explorer

Au aceeasi configurantie (din cate observ difera doar culorile) si se numesc Dorel si Explorer. Precomenzi se pot face aici (599 lei) iar livrarile incep din 2 februarie.

Fiecare dintre cele doua smartphones este echipat cu un procesor Dual Core, cu frecventa de 1.2 GHz, un ecran IPS de 3.5 inch, memorie interna de 4GB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui card microSD de pana la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mAh si sistem de operare Android 4.4 KitKat.

In plus, ambele smartphones dispun de beneficii precum 5 ani Garantie extinsa prin aplicatia UTOK Now, o luna gratuita de filme, seriale, emisiuni inregistrate si live si meciuri de fotbal prin Seenow, o luna gratuita de acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga, 100 de carti pre-instalate, accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *