Job: Online Product Manager @ EuropaFM

Posted by
europafm-logo

O prietena mi-a trimis in seara asta locul de munca de mai jos. Si zic sa nu-l scapati. Eu m-as duce doar pentru ca m-as vedea cu Vlad in fiecare dimineata. Iar pe Vlad, il stiti. Scrie bine si cand scrie prost. 🙂

Online Product Manager

Lagardere Active Radio, unul dintre cele mai importante grupuri media din lume, caută Online Product Manager responsabil de prezența online a postului de radio Europa FM.

Descrierea jobului

Online Product Managerul este responsabil de siteul europafm.ro, aplicațiile mobile și conturile Social Media ale postului de radio.

Rolul său este să implementeze strategia de promovare și cea editorială la nivel online, să dezvolte produsele de care este respnsabil prin creșterea audienței și diversificarea conținutului și să urmareasca îndeplinirea obiectivelor stabilite împreună cu managementul.

Online Product Manager este direct responsabil de buna funcționare a siteului, a aplicațiilor, conturilor sociale și de crearea și dezvoltarea campaniilor menite să ajute la atingerea obiectivelor.

Criterii de selecție:
· Cunoașterea limbii engleze (scris/vorbit) la nivel mediu
· Stăpânirea tehnicilor jurnalistice și a limbii române este o conditie eliminatorie
· Cel puțin un an de experiență în presă
· Cunoștiințe de management de proiect
· Noțiuni de bază de SEO, HTML, editare foto/video/audio
· Cultură generală bună

Candidatul ideal

Viitorul nostru coleg trebuie să fie o persoană deschisă, proactivă, dornică să învețe și să se dezvolte permanent, rezistentă într-un mediu competitiv. Trebuie să fie creativ, capabil să respecte termenele asumate și să se simtă bine atunci când lucreză în echipă. Candidatul ideal va trebui să se concentreze asupra mai multor responsabilități simultan si să stăpânească foarte bine aplicațiile Office.

Beneficii:
· Pachet salarial atractiv
· Beneficii non-financiare
· Cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala
· Oportunitatea de a lucre intr-un mediu competitive
· Abonament medical la clinica privata de renume

CV-urile sunt asteptate la [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *