“Umbre”, un serial produs de HBO Europe pentru Romania, a fost lansat pe Youtube

Posted by

“Umbre”, o productie HBO Europe pentru Romania a fost lansata in Bucuresti pe 18 decembrie, urmand sa aiba premiera pe sticla in 28 decembrie. In Ajunul Craciunului si, din cate inteleg, fara niciun comunicat de presa, primul episod nu a mai asteptat TV-ul si a fost lansat online, pe Youtube.

Lansarea online a productiei Umbre este o premiera pentru Romania in ceea ce priveste serialele. Primul film lansat pe internet in Romania a fost Periferic, evenimentul avand loc pe 1 aprilie 2011, data la care Cristian Mungiu si Voodoo Films, sustinuti de Q2M si PUBLYO, au lansat webkino.ro.

Revenind.

“Umbre” este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

HBO Romania – Umbre

In rolul principal il regasim pe Serban Pavlu, Varul din reclamele Tocmai.ro, care au ajutat la propulsarea siteului in topul celor mai vizitate siteuri din Romania, marcand chiar si un record absolut de trafic pentru industrie.

Umbre, episodul 1

Iata, mai jos, primul episod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *