Un nou record de trafic pentru internetul romanesc! Stirile ProTV, 8.14 milioane vizitatori unici intr-o singura luna

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Roman de Audit Transmedia, a publicat in aceasta dimineata datele de trafic aferente lunii noiembrie 2014 pentru siteurile auditate.

Finalul lui 2014 a fost una dintre cele mai interesante perioade din istoria SATI, cu siguranta mult mai interesanta decat aceea de pe vremea Hi5 Romania, datorita, evident, volumelor.

Dupa doua luni in care tocmai.ro a facut succes (45% crestere in septembrie si 10% in octombrie) si… s-a retras din SATI, stirileprotv.ro raporteaza 8.14 milioane de vizitatori unici in noiembrie 2014, luna in care Romania si-a ales un nou presedinte.

Va reamintesc faptul ca stirileprotv.ro a marcat luna trecuta inca un record frumos, siteul din Pache Protopopescu sarind de milestoneul de 1 milion de viziatori unci inregistrati de un site romanesc intr-o singura zi.

Si nu o singura data, ci de doua ori.

Visul lui Adrian Sarbu s-a intamplat pe 2 noiembrie, cand siteul Stirilor a sarit cu o stire buna peste milion, in timp ce, pe 16 noiembrie, ziua in care s-a desfasurat cel de-al doilea tur de vot al alegerilor prezidentiale, stirileprotv.ro a raportat 1.37 milioane vizitatori unici.

Tot in 16 noiembrie, realitatea.net a inregistrat 1.17 milioane UV.

O alta surpriza placuta a lunii trecute a fost gandul.info care, cu o crestere de 47%, ceea ce, la volumele discutate, inseamna 2 milioane de vizitatori unici, a raportat 6.34 milioane vizitatori unici.

Iata top 10 cele mai vizitate siteuri din Romania in noiembrie 2014.

Screen Shot 2014-12-05 at 11.34.54