Internetul a implinit 45 de ani

Posted by

Saptamana aceasta, pe 29 octombrie, s-au implinit 45 de ani de cand au fost realizate primele doua conexiuni la internet 🙂 , intre UCLA si Institutul de Cercetari Stanford. Samsung Romania a profitat de ocazie si a realizat infograficul de mai jos, o paralela intre punctul 0 si acum.

Estimarile arata ca, in 2015, peste 25 de miliarde de dispozitive vor fi conectate la internet. Aceasta cifra, precum si informatia conform careia, in Romania, 45% dintre cei care au smartphone il au conectat in permanenta la internet, provine din studiul Live Smart realizat de Samsung in august 2014.

Pentru aceia dintre voi carora le plac astfel de statistici si ar vrea sa mearga putin mai departe, va semnalez si The Internet of Things – How the Next Evolution of the Internet Is Changing Everything. CISCO a estimat tot 25 de miliarde de dispozitive in 2015, cu 3.47 deviceuri conectate la internet per cap de locuitor.

Insa iata ce macel va fi in 2020! Vom purta asupra noastra 6.5 device-uri conectate la internet. In medie, la nivel international. Oare cate device-uri conectate la internet vor purta cei din media si publicitate, de exemplu? 🙂

CISCO-device-uri-conectate-la-internet

Revenind, iata si infograficul celor de la Samsung.

Internetul-a-implinit-45-de-ani---Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *