Patru lansari de dispozitive mobile

Posted by

Microsoft

Miercuri, Microsoft a anuntat disponibilitatea din Romania a terminalelor Lumia 830 (specs) si 735 (specs). Lumia 735 este construit pentru apeluri prin Skype si realizarea de selfie-uri, iar Lumia 830 ofera un design premium, tehnologie PureView si servicii Microsoft integrate, la un pret accesibil. Lumia 830 e de gasit la eMAG, la 1.599 lei.

HTC

HTC a lansat saptamana aceasta RE – o camera REmarcabila 🙂 de mici dimensiuni, HTC Desire EYE – noul telefon ce revolutioneaza clasa din care face parte (specs), HTC Eye Experience – un software foto imbunatatit (detalii la HTC) si Zoe – o comunitate colaborativa de editare video (descarca applicatia).

Simpatica, RE-ul, nu credeti?

E-Boda

E-Boda a prezentat saptanana aceasta Storm V50, primul dispozitiv din noua generatie de smartphone-uri care marcheaza extinderea gamei de produse E-Boda in zona diagonalei de 5 inci. Telefonul poate fi gasit pe e-boda.ro, in doua culori, la 599 lei.

Kruger&Matz

Marti, Michal Leszek a prezentat in premiera pentru Romania doua dintre cele mai importante produse ale brandului – cea mai noua generatie de smartphone si tableta: smartphone-ul Kruger&Matz LIVE 2 LTE si tableta Kruger&Matz EDGE1081. Vor ajunge si pe refresh.ro, in urmatoarele saptamani.

PS. Lenovo

Despre Lenovo stiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *