IAB Forum, despre oportunitatile de comunicare oferite de tehnologia de ultima generatie

Posted by

iphone-social-networks-shutterstock

Cea de-a patra editie a IAB Forum, cea mai importanta conferinta a asociatiei industriei de publicitate digitala din Romania va avea loc pe 29 septembrie, la Athenee Palace Hilton. Tema evenimentului este “Journey to the Multi Screen Galaxy” si va explora strategia de interactiune brand – consumator la nivelul multiplelor puncte de contact oferite de tehnologia de ultima generatie, din perspectiva oportunitatilor de comunicare pe care aceasta le aduce.

Principalele teme de discutie ale evenimentului vor fi provocarile creativitatii in era multi-screen, captarea atentiei divizate a utilizatorului, recomandari pentru o mai buna interactiune in mediul mobil, Big Data in era multi-screen, provocarile masurarii efectelor campaniei in era hi-tech, importanta noilor metrici in strategia de brand, precum si metode de abordare a unei strategii de vanzari eficienta in mediul digital.

Conferinta reuneste speakeri internationali si nationali, recunoscuti pentru expertiza lor in domeniul publicitatii online, printre acesti numarandu-se si Yannis Lapatas (MRM Germania), Anant Joshi (Meetric), Catalin Vasile (ING Bank), Daniela Florea (Geo Strategies), Laurentiu Gheorghiu (Consiliul Roman pentru Publicitate), Bianca Vlaston (Hmedia), Irina Little (EASA), Traian Nastase (iSense Solutions), Anant Joshi (International Business Meetrics) si Arina Ureche (BRAT).

Mai multe detalii puteti gasi pe iabforum.ro, ori pe pagina de Facebook a IAB Romania. Accesul la eveniment se face pe baza de invitatii, iar pentru a solicita o invitatie nu trebuie decat sa trimiteti un e-mail pe adresa [email protected]

♥ foto – Twin Design / Shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *