Cum poti avea acces gratuit la internet prin WiFi in Paris?

Posted by

Incepand de luna aceasta, clientii Romtelecom au acces gratuit la peste 13 milioane de puncte de acces la internet prin WiFi, prin obtiunea Fon, datele de acces ale acesteia fiind disponibile in contul de client.

Internetul in reteaua Fon poate fi accesat cu orice dispozitiv conectat la FonSpot prin WiFi, prin deschiderea browser-ului si introducerea datelor personale de autentificare.

Optiunea Fon este disponibila pentru abonatii Romtelecom ce detin un router Huawei HG 658, care permite partajarea accesului la propria conexiune WiFi de acasa.

Utilizatorii de smartphone sau tableta au la dispozitie aplicatia Fon, descarcabila gratuit din AppStore sau Google Play. De fiecare data cand aplicatia va detecta un FonSpot, aceasta va conecta automat clientul la internet.

Ajungand, totusi, la Paris, prima destinatie in care am fost curios sa vad aria de acoperire a retelei Fon, adevarul e ca nu poti sa trimiti o fotografie pe Instagram din fata de la Trocadero, insa, daca o iei la pas catre cartierul latin, pe stradutele de pe malul Senei, nu ai cum sa ratezi ceva fara ca prietenii tai sa fie imediat instiintati! 🙂

Screen Shot 2014-07-03 at 04.01.52

♫ mood – I Am Sailing
♥ foto – corp.fon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *