1,7 milioane utilizatori de Shazam in Romania

Posted by

shazam-muzica-smartphone-shutterstock

Via Cristi Manafu1, care a publicat cifrele Social Media in Romania pentru luna martie 2014, aflam ca Shazam, o aplicatie pentru telefoanele mobile inteligente cu ajutorul careia poti identifica melodiile prin simpla apropiere a telefonului de sursa audio, le poti stoca si cumpara, are, in Romania, 1.7 milioane de utilizatori.

Informatia a fost publicata intr-un articol de pe IQAds, sursa fiind Mediacafe, care reprezinta Shazam in Romania. In martie v-am semnalat doua campanii pe Shazam. In cazul in care le-ati pierdut, iata articolele: KFC Romania pe Shazam si Pepsi duce Shazam pe TV.

Pentru cine doreste sa puna un nume in fata unei melodii pe care o aude intamplator pe strada, aplicatia Shazam poate fi descarcata apasand unul dintre butoanele de mai jos direct de pe telefonul mobil, ori tableta, in functie de sistemul de operare pe care acesta/aceasta il utilizeaza.

Iata si cifrele social media din Romania, amintite mai sus.

Social-Media-in-Romania-Martie-2014

♫ mood – Summer Paradise
♥ foto – Twin Design / Shutterstock.com

Note de subsol:
1. Cristian Manafu – Partner, Evensys. Blog | LinkedIn

2 comments

  1. Intrebare: de ce toate aplicatiile cer acces la datale personale atunci cand le instalam pe telefon ? La ce le folosesc ? Si, nu cumva este o incalcare a drepturilor oferite de datele cu caracter personal ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *