Cea mai rapida metoda prin care poti obtine cazare gratuita in Vama Veche. Pe viata!

Posted by

sandaladala 2

Pentru ca (1) mai e putin, va retin atentia asupra faptului ca SC Zorile Toys SRL, magazinul de la malul marii, lanseaza campingul Sandalandala (vezi foto), un spatiu cu o cultura proprie, bazata pe libertate, feerie si socializare. Unde? In Vama Veche!

Cum nu se putea altfel, evenimentul va fi sarbatorit si in blogosfera, zilele de 1, 2 si 3 mai avand cateva surprize simpatice pentru bloggerii prezenti in Vama Veche, la Sandaladala. Altfel spus, s-a facut deja o mega-gasca care va ajunge in Vama cu aceasta ocazie. Doritori? 🙂

Sandalandala – 4000 m2

Campingul Sandalandala din Vama Veche are o capacitate de 400 de corturi, o terasă cu o capacitate de peste 100 de locuri si un cinematograf în aer liber, iar spațiul comun este dotat cu toate facilitățile necesare unui sejur civilizat. Sandalandala își primește oaspeții într-un cadru relaxant, boem și nonconformist. Tot campingul este înconjurat de plante, flori, pomi, pe toata suprafața camping-ului fiind plantați peste 400 de copaci.

Pentru cei care nu se pot deconecta nici în vacanță de la mediul online, campingul Sandalandala pune la dispoziție 30 de prize răspândite în toata locația și internet wireless gratuit.

Cazare gratuita in Vama Veche


Cu ocazia lansarii campingului, Zorile Store lanseaza o provocare inedita. Toti cei care, in perioada 1-4 mai, isi fac un tatuaj permanent cu logoul Sandalandala, vor beneficia de cazare gratis, pe viata, la camping.

Ne vedem acolo? 😀

♫ mood – Summer dream (nsfw, at all. 🙂 )
♥ foto – ZorileStore

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *