Un roman vrea sa “mute” un “munte”. Are doar 20 de ani!

Posted by

Ionut Budisteanu munceste la un modul pentru ca masina mea sa se poata deplasa fara sa o controlez eu, iar costul acestui upgrade sa fie sub $5000. Are 20 de ani si este primul tanar pe care l-am “intalnit” in ultimii ț ani care imi poate da o speranta ca as putea sa ma bazez vreodata in viata mea pe sistemul de pensii. Cand / daca o fi cazul. 🙂

Dragi cititori, Ionut:

– via Chinezu

9 comments

    1. Bre, stiu. Tanarul de mai sus imi da doar o speranta. 🙂 Altfel, in ziua cand o sa zic “da, cand voi -iesi la pensie- ma voi baza pe banii aia”, o sa-mi rup o mana si o sa ma bat cu ea. 😀

    1. @Ramona: in urma comentariului tau am cautat si eu pe google mai atent. Gasesc numele lui Ionut alaturi de informatia conform careia a inventat un dispozitiv de simtit cu limba ( asta e mana bionica? 🙂 ), insa nu imi dau seama daca e acelasi Ionut Budisteanu.

  1. Tu te bazezi pe oamenii ca el pentru sistemul de pensii?
    Din câte ştiu deja e destul de plecat în SUA, va merge acolo la universitate şi sunt şanse minime spre deloc să mai vină în ţară cu alt motiv decât în vizită.

  2. o sa fim pe drumul cel bun cand vom spera la asa ceva “da, cand voi -iesi la pensie- ma voi baza pe banii aia”. cateva exceptii si iluzia ca suntem cei mai tari la olimpiada internationala de matematica nu ajung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *