#auskia, in 5 episoade

Posted by

Saptamana trecuta va semnalam primul episod din Auskia, un eveniment realizat cu sprijinul Tirol Werbung si sustinut de Wizz Air si TNT Express, in care 12 bloggeri romani au vizitat zona Tirol din Austria, in perioada 8-15 aprilie. La schi 😀 .

Felicitarile, masa si dansul merg catre intreaga echipa de 12 bloggeri, insa, personal, am doua mentiuni speciale: Cosmin Tudoran, pentru spontaneitate si orice altceva 🙂 , si Bogdan Brylynski, care a montat la foc continuu ceea ce tot el, din cate am inteles, a filmat.

Nu va inchipuiti ca le-a fost usor, desi, din experienta multor campanii de acest gen la care am participat, va pot garanta ca s-au distrat maxim. S-a dormit insa foarte putin, pentru a putea lasa in urma #asaceva. Stiti, am mai povestit din culise.

Iata ce a ramas in urma Auskia in format video, pe langa articolele si fotografiile pe care va las sa le descoperiti singuri. Inca odata, felicitari si chapeau bas!

Pareri? 🙂

Auskia – S01E01 – Încep Auskialitățile

Auskia – S01E02 – Că Tot Veni Vorba TV

Auskia – S01E03 – Se rup fâșurile!

Auskia – S01E04 – Puternic și amărui

Auskia S01E05 – Mai sunt șnițele de mâncat

Acest articol poarta eticheta Imi place, aceasta fiind o rubrica in cadrul careia impartasesc lucruri care se intampla in (new-)media si marketing, media sociale si IT&C, nisele pe care le acopera refresh.ro, si care imi plac in mod deosebit.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *