Telekom Innovation Contest ofera investitii de peste 150.000 euro pentru studenti si start-up-uri

Posted by

Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii telecom din lume, sprijinita de hub:raum, programul de incubator al grupului, a anuntat astazi deschiderea inscrierilor pentru Telekom Innovation Contest, o competitie al carui concept ofera sprijin si beneficii pentru start-up-uri in stadiul incipient, cu idei mature.

meeting-intalnire-business-startup-shutterstock


Echipe creative de studenti, antreprenori cu idei de startup-uri, precum si startup-uri IT au timp pana pe 11 aprilie sa se inscrie pe www.telekom-innovation-contest.com. Echipele isi pot inscrie ideile in cadrul uneia dintre urmatoarele categorii:
– Cloud-Based Productivity
– Future Media & Communication
– Internet of Things
– Cyber Security
– Reality Data
– Smart Energy

Pentru studentii romani interesati de participarea la concursul international, in urmatoarea perioada va fi organizata o serie de prelegeri tinute de expertii Deutsche Telekom, pentru a-i sprijini la aplicarea cu succes la concurs.

Recompensele competitiei includ investitii de pana la 150.000 euro, participarea la programe internationale destinate startup-urilor, pachete de servicii precum servere Amazon, dar si interactiunea cu experti din cadrul grupului international.

De ce trebuie sa participi?

Echipele romanesti cu cele mai bune idei vor fi invitate la concursul national preliminar, concurs care va avea loc in luna mai in Bucuresti, in acelasi timp cu alte evenimente similare in Atena, Bratislava, Budapesta, Podgorica, Praga, Tel Aviv, Varsovia, Zagreb si Berlin pentru candidatii din restul tarilor participante.

Echipa castigatoare din Romania va fi evaluata alaturi de cele din alte 9 tari si va fi invitata in Cracovia, Polonia, la finalul lunii iunie, pentru a participa la „Champions’ Pitch”, eveniment care include un program de training pentru startup-uri, pe durata a patru zile.

Mai mult, echipa castigatoare va fi prezenta pe scena la „Long Night of Startups” din data de 6 septembrie, in Berlin, unde sunt asteptati peste 6.000 de invitati.

SUCCES!

– foto shutterstock.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *