2013: Cine a castigat batalia traficului pe nisa de sport in .ro?

Posted by

La fiecare inceput de ani sunt curios de evolutia celor mai vizitate site-uri din Romania pe parcusul anului precedent. Iar in ceea ce priveste site-urile de sport din Romania, dupa cum bine stim, batalia se duce de ani de zile intre sport.ro, prosport.ro si gsp.ro.

Aveti mai jos doua grafice, datele fiind cele oferite de SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia, atat pentru traficul provenit din Romania, cat si pentru all traffic.

Mi se pare super haotic comportamentul gsp.ro, cu diferente uriase de trafic intre oricare 4 luni consecutive, la alegere. prosport.ro scade pe final de an, in timp ce sport.ro isi arata muschii pe tot parcursul anului, intre 2.4M si 2.75M vizitatori unici.

publishing-sport---.ro-traffic

publishing-sport---all-traffic

6 comments

  1. GSP.ro și Sport.ro fluctuează cam la fel, ProSport mai puțin, poate din pricina faptului că se bazează masiv pe refereri.
    Oscilațiile mari de trafic vin (și) din specificul sezonier al nișei. Primăvara aduce fotbal mult și interes mare, urmează un pic de vacanță competițională, toamna vine iar cu multe evenimente sportive, iarna se intră în hibernare etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *